Tel: 78/486-292 I Fax: 78/510-529
Email: info@pillehungaria.hu I rendeles@pillehungaria.hu
EU pályázataink

Pályázataink

 

 
 

A PILLE-HUNGÁRIA Zrt. épületének energetikai korszerűsítése napelemes rendszerrel

 

Jelen projekt keretében egy napelemes rendszer telepítését valósította meg a cég, amely a vállalkozás telephelyének villamos energia igényét tudja kiváltani. A fejlesztés célja az épület megnövekedett villamos-energia igényének megújuló energiával történő kiváltása. A projekt eredményeként így a zöld energia minél nagyobb fokú kihasználásával környezetterhelésük csökken. A projekt keretében tehát elhelyezésre kerül egy 59,94 kWp teljesítményű napelemes rendszer. A telepített rendszer a Zrt villamos-energia fogyasztásnak közel 100%-át tudja kiváltani, így a fejlesztés hatására a villamos energia költségeink minimálisra csökkennek, ezáltal javítja a cég versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát. A napelemes rendszer által éves szinten termelt villamos energia mennyisége: 65 934 kWh/év.

Pályázó neve: PILLE-HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe: A PILLE-HUNGÁRIA Zrt. épületének energetikai korszerűsítése napelemes rendszerrel

Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-4.1.4-19 - Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01845

Projekt helyszíne: 6320 Solt, Nap utca 1/b. hrsz.:975/13

Támogatás összege: 9 469 460 Ft

Támogatás aránya: 55 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.05.28.

Forrás: ERFAA PILLE-HUNGÁRIA Zrt. technológiai megújítását segítő beruházás megvalósítása

A vállalkozás jelen beruházásának célja elsősorban a munkahelyek megőrzése azáltal, hogy olyan fejlesztéseket hajtunk végre, amely hatására technológiai felkészültségünk javul, megerősítjük és bővítjük saját tárgyi erőforrásainkat, valamint növeljük kapacitásainkat és hatékonyságunkat. Ez a kialakult helyzet a vállalkozásnál olyan új szituációkat teremtett, melynek nem tudtunk megfelelni a technológiai felkészületlenségünk okán éppen ezért volt szükség átszervezésekre is. Ezen kihívásokhoz való későbbi alkalmazkodást segítve a következő beszerzést szeretnénk megvalósítani:

A beruházás két részre osztható, egyrészt a nagykereskedéshez kapcsolódó raktározási feladatok optimalizálására, másrészt pedig az informatikai eszközállomány egy részének megújítására.

Kedvezményezett neve: PILLE-HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe: A PILLE-HUNGÁRIA Zrt. technológiai megújítását segítő beruházás megvalósítása

Szerződött támogatás összege: 51 663 135 F

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2021.04.26.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01104